דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

סהרוני קינמון

דף הבית » סהרוני קינמון

מצרכים-


800 גרם קמח
1 כוס מים פושרים
1 כוס שמן חמניות
2 שקיות סוכר וניל
1 כף שמרים שטוחה
½ כוס סוכר
3 ביצים גודל l
למלית-
2 כוסת קוקוס
2 כוסות סוכר
3 כפות קינמון

אופן הכנה-


שמים בקערה את השמן, סוכר, שמרים, ביצים וסוכר וניל – ומערבבים הכל יחד. נוסיף את הקמח בהדרגה ונערבב.
שימו לב במהלך הלישה הבצק נשאר מעט דביק- זה תקין.
נביא להתפחה של 30 דקות.

להכנת המילוי-
נערבב הכל יחד בקערה.
לאחר ההתפחה, נקרוץ את הבצק לעיגולים בגודל ראש סוכריה. נשטח עם מערוך כל עיגול בנפרד, דק כמו דף, ונמלא בכפית מהמלית ונגלגל תוך כדי הידוק- נקפל לצורת סהרון ונעביר לתבנית. בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות נאפה את הסהרונים עד להשחמה – ובתאבון !

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםסלט לימה יווני מרענן
הבאסום טאם מלפפוניםהבא
סהרוני קינמון
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
סכין זיג זג
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות