מצרכים:
1 כרובית גדולה
כוס שמן חמניות
תערובת קמחים-
קמח חיטה
קורנפלור
מלח
אבקת שום
בלילה-
100 גרם קמח
20 גרם קורנפלור
50 גרם קמח אורז
280 מ״ל סודה/ מים
חצי כפית מלח
לרוטב הקוריאני-
5 גרם שאטה קוריאנית
35 גרם סויה
30 גרם קטשופ
20 גרם רוטב פטריות
30 גרם שמן צ׳ילי
20 גרם מחית קוצאנג
5 גרם שמן שומשום
130 גרם סוכר
3 שיני שום מגורדות
2 כפות מים
לקישוט-
שומשום קלוי
בצל ירוק שערות
אופן הכנה-
מכינים את הבלילה- מערבבים הכל יחד עד שאין גושים.
מכינים את התערובת קמחים- מערבבים הכל יחד.
מכינים את הרוטב הקוראיני- במחבת שמים את השום, קטשופ, סויה, סוכר, שמן שומשום, רוטב פטריות, שאטה, מחית קוצאנג, מים, ושמן צ׳ילי, מערבבים הכל יחד ומטגנים עד לבעבוע ושכל הסוכר נמס.
מפרידים את עלי הכרובית לפרחים בגודל ביס. חולטים את הכרובית במים חמים למשך 2 דקות, מסננים מהמים ומביאים לצינון.
שמים את הכרובית בתערובת קמחים ומערבבים היטב, לאחר מכן מעבירים בבלילה ומשם לטיגון.
בקערה נפרדת שמים את הרוטב ואת הכרובית- מערבבים כך שהכרובית תספוג את הרוטב .
מעבירים לצלחת, מקשטים עם שומשום קלוי ובצל ירוק ובתאבון !