דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
175.00 ₪ 2 עגלת קניות

לחם פרנה מרוקאי

דף הבית » לחם פרנה מרוקאי

מצרכים-

1 ק”ג קמח
2 כפות שמרים
1 כף מלח
2 כפות סוכר
3 כוסות מים (660 מ״ל)
1 פקק של ערק
שמן זית לעטיפת הבצק

אופן הכנה-

במיקסר עם וו לישה שמים קמח סוכר ושמרים. מוסיפים את המים והערק בהדרגה, ובסוף את המלח. לשים שבע דקות במהירות איטית, עד לקבלת כדור הומוגני ובצק שאינו דביק. משמנים את הבצק היטב בשמן זית בעזרת הידיים. נותנים מנוחה לבצק עד שהוא מכפיל את נפחו. לאחר שהבצק הכפיל את נפחו מוציאים ממנו את האוויר בעזרת הידיים, נחלק את הבצק לכדורים של 100 גרם, ומתפיחים בפעם השנייה למשך 30 דקות. לוקחים מערוך לא כבד ומרדדים אותם בעדינות לפיתה עבה ועגולה, ומשתדלים לא להוציא את האוויר שבבצק. את הפרנה ניתן להכין במחבת / בטאבון.
למכינים בטאבון- נחמם את הנינג׳ה על תכנית פיצה לחום הכי גבוהה, אחרי 30 שניות בתכנית להפוך, ואז עוד 30/40 שניות והפרנה מוכנה. להרים מהאבנים ובתאבון ! 
למכינים במחבת-ניתן לחמם מראש חלוקי נחל בתנור, להעביר אותם למחבת, ואז מניחים את הפיתה על מחבת טפלון, כשהיא על להבה נמוכה ומרוססת במעט שמן. מכסים את המחבת במכסה וממתינים כשתי דקות עד שנוצרות בועות. כשהפיתה מתנפחת, הופכים לצד השני ומטגנים שתי דקות נוספות עם מכסה.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםסלט פירות מרשמלו קיצי
הבאעוף חגיגי עם זיתי סנטה מבוקעיםהבא
לחם פרנה מרוקאי
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
אולי יעניין אותך המוצרים שלנו
NEW

רביעיית מיני סיניות מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

99.00 ₪

הוספה לסל
NEW

קולפן גוליאן

48.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין שף סטנדרטית לשימוש יום יומי

65.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מיני סינייה מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

25.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין גרזן דקה

135.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מגש סינייה אלומיניום קוטר 37 (מיוצר בעבודת יד בישראל)

155.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מכתש ועלי ענק

150.00 ₪

הוספה לסל
סכין זיג זג
NEW

סכין זיג זג קטן

52.00 ₪

הוספה לסל
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
5 טיפים לטיול קולינרי בויאטנם
מה אפשר ללמוד בסדנאות בישול?
בילוי משפחתי בסדנת בישול
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
סדנאות בישול אסייתי
מתכונים מומלצים – למה אנשים מעדיפים לבשל לפי מתכון?
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות