דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

מדריך לבצל פריך

דף הבית » מדריך לבצל פריך

מצרכים:

4 בצלים בינוניים
2 כוס קמח חיטה לבן 
שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:

נפרוס במנדולינה דק דק דק את טבעות הבצל, ואז נפריד את הטבעות בצלים אחת מהשנייה, ונקמח את הבצלים בקמח. נרים את הבצלים שוב ושוב עד שכל הטבעות יהיו מופרדות אחת מהשנייה. נוודא היטב שהקמח עטוף מכל הכיוונים. נחמם שמן עמוק ורגע לפני שנכניס לשמן נסנן את הקמח העודף בעזרת מסננת למניעת גושים. נטגן בנגלות (לא להעמיס!), וכל כמה דקות באמצעות כף עם חורים נרים את הבצלים כדי שיקבלו פריכות מכל הכיוונים ונערבב ונחזור על הפעולה שוב ושוב. נטגן עד להזהבה בהירה יחסית , כי הבצל ממשיך לקבל צבע גם מחוץ לשמן , נוציא למסננת – ותהנו ! ניתן לאחסן בקופסא עם נייר סופג למשך שבוע במקרר.⁩

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםקומפוט פירות קיץ
הבאעוגת שמרים חמאה וקינמון של רבקההבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות