דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

נאגטס ביתי – פטנט

דף הבית » נאגטס ביתי – פטנט

מצרכים:

500 גרם עוף טחון
1 כפית כורכום
1 כף אבקת שום
1 כף שטוחה מלח דק
1 כף גדושה פפריקה
4 כפות סודה (מים קופצים)
3 כפות שמן

לקטשופ ביתי:

1 כוס מחית עגבניות קלה במרקם חלק
2 כפות סוכר
2 כפות חומץ 5%
50 גרם שורש סלרי
חצי כפית מלח ים אטלנטי

לציפוי:

פירורי לחם
קורט מלח ים אטלנטי
קורט פלפל
כוס מים

אופן הכנה:

להכנת הנאגטס- בקערה נלוש את הבשר יחד עם כל התבלינים, המים והשמן. אחרי שהתקבלה מסה אחידה, ניקח קרש חיתוך ונפרוס עליו ניילון נצמד, על הניילון נניח ונשטח את העוף הטחון עד לגובה 1 ס״מ. לאחר מכן נכסה את הכל בניילון. ונסמן עם סכין חיתוך לקוביות בגודל של כ3 ס״מ ונכניס למקפיא למשך 4 שעות.
להכנת הקטשופ הביתי- נכניס את כל המרכיבים לסיר, ונביא לרתיחה עד לבעבוע ולאחר מכן ננמיך לאש קטנה למשך 30 דקות נוספות. במהלך הבישול נערבב עם לקקן.
אחרי שהמלית קפאה- ניקח 2 קערות ובאחת מהן נשים מים ובשנייה נערבב פירורי לחם עם המלח והפלפל. נוציא את הניילון ונחתוך את הנגאטס לריבועים. נטבול במים ולאחר מכן בפירורי לחם. נסדר הכל במגש, נרסס עם ספריי שמן ונכניס לתנור לאפייה על 200 מעלות טורבו למשך 10 דקות עד להזהבה.
נגיש ונאכל יחד עם הקטשופ הביתי שהכנו – בתאבון !
ממליצה להכין כמות גדולה מראש, ניתן לשמור את הנאגטס במקפיא ולאפות כל פעם כמות קטנה מתי שתרצו 🙂

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםנודלס קארי
הבאסלט נקטרינה ופאקוסהבא
חטיפי עוף נגאטס פטנט
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
אולי יעניין אותך המוצרים שלנו
NEW

רביעיית מיני סיניות מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

99.00 ₪

הוספה לסל
NEW

קולפן גוליאן

48.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין שף סטנדרטית לשימוש יום יומי

65.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מיני סינייה מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

25.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין גרזן דקה

135.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מגש סינייה אלומיניום קוטר 37 (מיוצר בעבודת יד בישראל)

155.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מכתש ועלי ענק

150.00 ₪

הוספה לסל
סכין זיג זג
NEW

סכין זיג זג קטן

52.00 ₪

הוספה לסל
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
5 טיפים לטיול קולינרי בויאטנם
מה אפשר ללמוד בסדנאות בישול?
בילוי משפחתי בסדנת בישול
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
סדנאות בישול אסייתי
מתכונים מומלצים – למה אנשים מעדיפים לבשל לפי מתכון?
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות