דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

נאמס ויאטנמי

דף הבית » נאמס ויאטנמי

אמס / אגרול תחרה/ ספרינג רול תקראו לו איך שתרצו ביבשת אסיה לכל מדינה הרול הפריך שלה והקסם הייחודי שמאפיין את טעמי המדינה שממנה הוא בא.. כשאני מטיילת באחת ממדינות אסיה תמיד יהיה על השולחן סוג של אגרול מטוגן כי אין כיף כזה לפתיחת הארוחה , הפריכות והרעננות של הרוטב פותחים את התאבון ועושים חשק לזלול.. לכו להכין קל ממש.

מצרכים:

דפי אורז תחרה
למלית העוף:
250 גר פרגית קצוצה
כוס כוסברה קצוצה
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
3 כפות סויה בהירה
1/2 כפית פלפל לבן /שחור גרוס
2 כף שמן שומשום
1 כוס אטריות שעועית מבושלות וגזורות
אופן הכנה :
לגזור את האטריות במספריים לקצוץ את הכוסברה והבצל ירוק להוסיף לעוף את התבלינים הסויה והשמן ולערבב היטב .

לגלגול:
ממליצה לעבוד על קרש חיתוך יבש , מוציאים מהמקפיא את דף האורז 10 דק לפני שרוצים למלא , מניחים את הדף במרכז הקרש חיתוך וליד קערת מים פושרים , טובלים את הידיים במים ומנערים מעודפים ומלטפים את הדף בעדינות עם המים בלי להגזים אחרת הדף ניקרע ! אחרי שהרכבנו את הדף תנו לו מנוחה של חצי דקה לספוח את מעט המים ולהתרכך , שמים מילוי בחלק התחתון באמצע ומדמיינים כמעין סגירת דלת ימין מעל המלית וסגירת דלת שמאל ואז מגלגלים תוך הידוק עד לאגרול מושלם ! מאחסנים כחצי שעה בהקפאה ואז מטגנים בשמן רדוד כ-2 ס״מ גובה עד שנעשה פריך ומעט מאוד זהוב .

להגשה:
חסה
נענע
כוסברה

רוטב נאמס

30 גרם צ׳ילי אדום
20 גרם שום
70 גרם מיץ ליים
60 גרם רוטב דגים
50 גרם סוכר לבן /דקלים

אופן הכנת הרוטב:
נקצוץ במעבד מזון שום ונעביר לקערה , אחריו נקצוץ את הצ׳ילי ונעביר כם אותו לקערה , נקלף ליים ונקצוץ את הבשר ללא הקליפה ונוסיף גם אותו לקערה, במעבד מזון נשים סוכר , מיץ ליים ורוטב דגים ונטחן עד שהסוכר נמס, נוסיף הכל לקערה ונערבב.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםמחאמר
הבאטאבולה תמרים בהריהבא
נאמס ויאטנמי , דפי אורז תחרה
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
סכין זיג זג
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות