דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

סיגר מרוקאי חריף במילוי זנב שור

דף הבית » סיגר מרוקאי חריף במילוי זנב שור

מצרכים:

לבישול הבשר:
1 ק״ג זנב שור פרימיום של אבירם לגזיאל
מלח ים לסגירת הבשר
פלפל שחור לסגירת הבשר
4 כפות שמן חמניות
2 עלי דפנה
3 גרגרי פלפל אנגלי
1.5 כוסות מים רותחים
תבלינים למלית:
5 שיני שום כתושות
½ כפית כמון
½ כפית זרעי כוסברה כתושים
½ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית שאטה חריפה גרוסה
1 כפית אריסה
להדבקת העלי הסיגר:
חבילת עלי סיגר מרובעים
3 כף קמח חיטה לבן
6 כפות מים

אופן הכנה:

בסינייה גדולה נפזר את בשר הזנב שור, נשמן אותו היטב, ונתבל במלח ופלפל לפי טעם. נצרוב את הבשר מכל צדדיו עד קבלת צבע זהוב מכל הכיוונים. נוסיף עלי הדפנה ופלפל האנגלי, נעביר את הבשר לסיר לחץ- ובסיר הצריבה נוסיף כוס וחצי מים רותחים לסיר שבו צרבנו את הזנב, ובאמצעות כף עץ נגרד את המשקעים של הצריבה מתחתית הסיר. נבשל בסיר לחץ למשך שעה או עד שמתרכך.
לאחר הבישול נפרק את הבשר מהעצמות, נוציא את הגרגירי פלפל אנגלי ועלי דפנה, ונסנן מנוזלים.
נכין את המלית- נוסיף לבשר את התבלינים ונערבב הכל היטב. מלח רק לפי צורך/ טעם, שימו לב שזנב השור מלוח!
ונעבור למלאכת הגלגול- בקערה נכין את הדבק לגלגול.
נפרוס עלה סיגר על משטח העבודה, נעמיד אותו באלכסון ונוריד את הצ׳ופצ׳יק התחתון. נניח כף גדושה מהמלית, ונפרוס לאורך העלה, נסגור את המשולש הימני, ואחריו המשולש השמאלי, ונתחיל להדק, לקראת סוף הגלגול נשים מעט מהדבק.
נטגן בשמן בגובה 3 ס״מ שחומם מבעוד מועד, עד להזהבה מלאה מכל הצדדים, נעביר לרשת – ותהנו ! בתאבון !⁩

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםלביבות סלמון תאילנדיות
הבאבאבל טי טפיוקה בטעם סטיקי רייס מנגוהבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
אולי יעניין אותך המוצרים שלנו
NEW

רביעיית מיני סיניות מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

99.00 ₪

הוספה לסל
NEW

קולפן גוליאן

48.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין שף סטנדרטית לשימוש יום יומי

65.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מיני סינייה מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

25.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין גרזן דקה

135.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מגש סינייה אלומיניום קוטר 37 (מיוצר בעבודת יד בישראל)

155.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מכתש ועלי ענק

150.00 ₪

הוספה לסל
סכין זיג זג
NEW

סכין זיג זג קטן

52.00 ₪

הוספה לסל
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
5 טיפים לטיול קולינרי בויאטנם
מה אפשר ללמוד בסדנאות בישול?
בילוי משפחתי בסדנת בישול
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
סדנאות בישול אסייתי
מתכונים מומלצים – למה אנשים מעדיפים לבשל לפי מתכון?
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות