דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

עוגיות רייפעת

דף הבית » עוגיות רייפעת

מצרכים:

1 ק״ג קמח לבן
1 כוס מים רותחים + 3 כפות ינסון ( להמתין שיתקרר)
1 כפית מלח
3 שקית א. אפיה
3 שקית סוכר וניל
2 כוסות (400 גר) שמן חמניות
2 כוסות (200 גר) קוקוס
2 כוסות (280 גר) שומשום
2 כוסות (400 גר) סוכר לבן
4 ביצים לארג’

אופן הכנה :

שמים במיקסר עם מקצף ביצים וסוכר וניל ומקציפים עם עוצמה גבוהה,
מוסיפים בהדרגה סוכר עד קבלת קצף יציב , מוסיפים את השמן ולאחר מכן מים עם הינסון ומחליפים לוו גיטרה .
מוסיפים את הקמח הקוקוס השומשום ואבקת האפיה ומעבדים עד עד קבלת בצק אחיד והומוגני על משטח אפשר מעט מקומח.
נותנים לבצק מנוחה של 10 דקות מכוסה ולאחר מכן פורסים יריעת סיליקון מקומחת, או על משטח מקומח. באמצעות קלף חותכים חתיכה מהבצק מרדדים
לעובי הכי דק שתוכלו מדי פעם לקמח, באמצעות רולר זיגז יוצרים מלבנים או מרובעים זה לא משנה, עם שוליים , וקורצים מעין צביטה שעושה חורים קטנטנים עם דוגמאות אצבע צובטת
(כמו בסרטון)
ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מחממים תנור ל 180 מעלות מצב טורבו כדי להכניס כמה תבניות יחד.
אופים את העוגיות כ 8-10 דק עד שהן שחומות מעט למראה,
העוגיה תופחת קצת שימו לב לא לעשות עבה מדי , מצננים ומאחסנים , פסאות פלסטיק ולחלק, טובלים את העוגיה בתה נענע ונזכרים בסבתא סימי האהובה שתנוח על משכבה בשלום. בתאבון !

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎keren agam | קרן אגם‎‏ (@‏‎keren_agam‎‏)‎‏

קודםהקודםקציצות עננים לשובה של רומי גונן
הבאקדרת אסאדו וארטישוק ירושלמיהבא
עוגיות רייפעת קרן אגם
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
סכין זיג זג
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות