דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

קציצות דגים עננים

דף הבית » קציצות דגים עננים

מצרכים

לקציצות
600 גרם פילה דג טרי, ללא עור ואדרות, שלם או טחון (מומלץ לברק טרי. בנוסף מתאימים דגים כמו בורי, מוסר, ודניס)
1 בצל לבן קטן, קלוף וקצוץ גס
1 תפוח אדמה קטן, קלוף וקצוץ גס
5 שיני שום, קלופות וקצוצות גס
1/4 צרור פטרוזיליה (עלים בלבד)
1/4 צרור כוסברה, קצוצה גס (עם הגבעולים)
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה מלח
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית שאטה חריף
1/2 כפית כמון טחון
1/3 כוס שמן חמניו
ת
1/3 כוס מים
1/4 כפית משיה
לרוטב:
2 פלפלים מיובשים חריפים
1 פלפל צילי טרי
3-4 מיובשים מתוקים
4-5 שיני שום, קלופות ופרוסות
חופן קטן גבעולי כוסברה ופטרוזיליה (אנחנו השארנו שלמים, יכולים לקצוץ אותם גס או דק)
8 עגבניות בשלות, מגורדות על פומפייה או מרוסקות בבלנדר
1/4 כוס שמן חמניות
1 כפית פלפל שחור
2 כפות פפריקה מתוקה בשמן
כף מלח ים אטלנטי
כף סוכר
¼ כפית משיה
1 כוס מים רותחים / ציר ירקות

אופן הכנה:

שמים במעבד מזון את הדג, בצל, תפוח אדמה, פטרוזיליה, כוסברה, שום וטוחנים למרקם חלק. 
לאחר מכן מעבירים את המסה לקערה, נוסיף את התבלינים, המים והשמן ונלוש למשך כ- 4 דקות. נכסה את הקערה בניילון נצמד ונכניס למקפיא למנוחה לשעה לפחות.
להכנת הרוטב – בסיר רחב נשים את השמן ונוסיף את הפלפלים היבשים, מטגנים מעל להבה ביונית לחצי דקה עד שהפלפלי משנים צבע ונראים כהים יותר. נוסיף אל הסיר שום פרוס, פפריקה, ועשיה ונטגן לחצי דקה נוספת. נוסיף את העגבניות המורדות ואת הכוס מים ונערבב היטב. נתבל במלח, פלפל, סוכר ומשיה ונבשל מעל להבה נמוכה.
בזמן שהרוטב מתבשל, נוציא את תערובת הדג מהמקרר ובידיים רטובות או משומנות מעצבים קציצות בגודל כדור שטוח. לאחר מכן נכניס את הקציצות לרוטב וננענע את הסיר כדי שהקציצות יתכסו ברוטב. נכסה את הסיר ונבשל על להבה בינונית למשך 15 דקות. וזהו הקציצות מוכנות! בתאבון !

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםחלת שום נתלשת
הבאבצק פטנט לקובה בשר מפורקהבא
קציצות דגים
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
אולי יעניין אותך המוצרים שלנו
NEW

רביעיית מיני סיניות מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

99.00 ₪

הוספה לסל
NEW

קולפן גוליאן

48.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין שף סטנדרטית לשימוש יום יומי

65.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מיני סינייה מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

25.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין גרזן דקה

135.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מגש סינייה אלומיניום קוטר 37 (מיוצר בעבודת יד בישראל)

155.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מכתש ועלי ענק

150.00 ₪

הוספה לסל
סכין זיג זג
NEW

סכין זיג זג קטן

52.00 ₪

הוספה לסל
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
5 טיפים לטיול קולינרי בויאטנם
מה אפשר ללמוד בסדנאות בישול?
בילוי משפחתי בסדנת בישול
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
סדנאות בישול אסייתי
מתכונים מומלצים – למה אנשים מעדיפים לבשל לפי מתכון?
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות