דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

שיפודי שינגאן

דף הבית » שיפודי שינגאן

מצרכים:

1 ק״ג פרגית חתוכה לקוביות קטנות
100 גרם שומן כבש חתוך לקוביות קטנות ( לא חובה )
שיפודי עץ

* תשפדו את הבשר על שיפוד עץ או ברזל , יש לשמן את השיפוד לפזר מעט מלח ולצלות עד שמבושל.
* ⁠יש להבריש במלית שינגאן כשיוצא מהאש ולזלול בהנאה .

ֿלמחית השינג׳אן:

35 גרם שום כתוש
20 גרם פלפל פפריקה מתוק יבש שלם
40 גרם צ׳ילי אדום טרי
5 גרם זרעי כוסברה כתושים
10 גרם שום פריך כתוש
10 גרם זרעי כמון כתושים
2 גרם אבקת שאטה יבשה
8 גרם מלח לימון
30 גרם סוכר לבן
60 גרם שמן חמניות לכיסוי המחית .

אופן הכנה :

טוחנים את המצרכים במעבד מזון או מכתש ועלי , לא שמים הכל יחד , אלא טוחנים דבר אחר דבר ומוציאים לקערה וכן הלאה עם כל מצרכי המחית.
כשהכל מוכן מכסים בשמן ושומרים במקרר למשך חודש

 

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםמגולגלות פיסטוק 
הבאקאו- סוי  – מרק קארי צפוני הבא
שיפודי שינגאן
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
סכין זיג זג
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות