דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

ספינג׳ חגיגי בסירופ רימונים ורדים, פיסטוק וגלידת וניל

דף הבית » ספינג׳ חגיגי בסירופ רימונים ורדים, פיסטוק וגלידת וניל

מצרכים:

500 ק”ג קמח מנופה
450 מ”ל מים פושרים
1 וחצי כפות (30 גרם) סוכר לבן
1 כף (15 גרם) שמרים יבשים
חצי כפית מלח דק
1 כף ערק
חצי שקית אבקת אפייה
קערת מים קרים וקרח
שמן לטיגון עמוק (ממליצה על חמניות)

מצרכים לסירופ רימונים:

כוס רימון
חצי כוס סוכר
כף מי ורדים

אופן הכנה:

נחבר את D’BaKerAid לחשמל, נלחץ על פונקציית “משקל” ונאפס. נניח את הקערה הקטנה על הD’BaKerAid ונוסיף את השמרים לפי המתכון, נוסיף חצי כוס מכמות המים שכתובים במתכון, נוסיף את הסוכר ו1 כף קמח מכמות הקמח הכתוב במתכון. נערבב היטב ונבחר בתכנית השמרים היבשים.
בינתיים נקח את הרימונים והסוכר ומי הורדים ונערבב אותם היטב, נניח בצד למשך 3 שעות עד שהסוכר יהפוך לסירופ, נעביר לסיר ונביא לסף רתיחה עד שהסוכר נמס ונכבה על מנת לשמור על הצבע האדום העז של הרימון. נסחט מעט לימון לסיום.
בסיום ההתססה נקח את יתר הקמח, הערק, המים והמלח ונלוש ידנית ביחד עם השמרים שהותססו למשך כחמש דקות.
נוודא שאין גושים ונלוש בתנועות טפיחה במהירות עד שמתקבל בצק דביק אבל אחיד ללא גושים.
נחזיר לD’BaKerAid ונבחר בתכנית בצק מקמח לבן ונלחץ הפעל.
כשהבצק הכפיל את עצמו והD’BaKerAid סיים נפזר את אבקת האפייה נלוש ונוריד את נפח הבצק, נחכה עוד 15 דק’.
נחמם שמן עמוק, נטבול את הידיים במי קרח נקרוץ כדור בצק באמצעות שני ידיים רטובות ובזהירות מבלי לטפטף מים נקרוץ חור במרכז הכדור ונוריד לשמן.
נשקה את הספינג’ באמצעות מצקת או כף להכפלת נפח הספינג וכשמזהיב נהפוך עד קבלת צבע זהוב משני הצדדים.
נוציא למסננת, נחתוך באמצעות סכין מסור נוסיף גלידת וניל ואת הסירופ רימונים, נפזר פיסטוק חלבי קצוץ, נסגור ונגיש.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםמיאנג קאם
הבאתבשיל ראש (לחי) עגל – שנהיה לראש ולא לזנבהבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות