דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

פסטה עדשים עם ראגו טלה

דף הבית » פסטה עדשים עם ראגו טלה

מצרכים:

לבצק פסטה:
200 גר קמח עדשים כתומות
2 ביצים לארג לפי צורך חלמון נוסף
1/2 כפית מלח
לרוטב:
½ ק״ג צוואר טלה חתוך לקוביות קטנות של אבירם לגזיאל
1 גזר חתוך לקוביות
½ שורש סלרי חתוך לקוביות
3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
1 בצל לבן גדול חתוך לקוביות
5 עלי מרווה יבשים
מלח ים אטלנטי לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
זרעי מגי מ-3 עגבניות
8 כפות שמן זית

אופן הכנה:

להכנת בצק הפסטה – נלוש ידנית (ניתן גם 10 דקות במיקסר) עד לקבלת כדור חלק ומבריק את , אם קשה מדי להוסיף 1 כף שמן זית אם רך מדי מעט קמח עדשים לפי ספיגתו, ואם רטוב מידי נוסיף מעט קמח עדשים. יוצרים מלבן עוטפים ב ניילון ומניחים לשעה בקירור.
לאחר הקירור מניחים על השיש את הבצק ובאמצעות קלף מחלקים לפסים ומהפסים לכדורים קטנים. נגלגל לצורת פסטה מאורכת כמו שעושים פסטה פיצ׳י – ונעביר למגש עם קמח עדשים למניעת הידבקות.
לאחר מכן נבשל בשפע מים רותחים וחופן מלח למשך 5 דק עד שהאטריות צפות ונגישות .
להכנת הרוטב – נשים את השמן זית בסיר רחב (שמתאים גם לתנור), ונבשל בנגלות את הירקות והבשר, (סהכ 3 נגלות) גזר, סלרי, שורש סלרי, בצל ואת הבשר טלה. שנוסיף למחבת נדאג שהשטח פנים יהיה פרוס לגמרי, כך נוכל לקבל קרמול טוב וטעים. תנו לבישול את הזמן ולא לערבב בכל רגע- כדי שנקבל צלייה מקורמלת ואיכותית.
ברגע שהכל מקורמל– נוציא לקערה ונעלה נגלה נוספת על המחבת. ברגע שהכל קורמל והוכן נחזיר את הכל לסיר ונוסיף את זרעי העגבניות. לאחר מכן נוסיף כוס וחצי מים, ומשם נעביר את הסיר לתנור על 150 מעלות למשך שעתיים עד לריכוך. לאחר שהפסטה מוכנה נוסיף את הפסטה לרוטב ונבשל על הגז למשך 2 דקות נוספות. תהנו ! בתאבון !

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםשיפודי חסה ברוטב יקיניקו בצל ממכר
הבאשוקיים ברוטב עגבניות של אמאהבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות