דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

פאד תאי דרומי אדום

דף הבית » פאד תאי דרומי אדום

מידע כללי

– זמן הכנה: 15 דקות
– זמן בישול: 10 דקות
– כמות: 2 מנות
– רמת קושי: קלה

מצרכים

– 1 גזר חתוך לשערות ג’וליאן
– 1 כוס כרוב חתוך לרצועות דקות
– 1 מקל בצל ירוק חתוך למקטעים של 2 ס”מ
– 1 ביצה L
– אטריות אורז מושרות במים
– חופן נבטים
– חופן כוסברה
– חופן בוטנים גרוסים
– 3 כפות שמן חמניות
לרוטב:
– 70 גרם סוכר לבן
– 5 גרם מלח דק
– 60 גרם נוזל תמרינדי
– 55 גרם רוטב צ’ילי חריף
– 10 גרם רוטב דגים
– 10 גרם שמן צ’ילי תאילנדי
– 45 גרם רוטב סויה
– 10 גרם חומץ 5%
– 30 גרם פלפל יבש מתוק, מושרה וטחון ( כמו אריסה )

אופן ההכנה

הכנת הרוטב
שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.

הכנת המנה
מחממים מחבת ווק ומקפיצים את הבצל הירוק, הגזר והכרוב במשך 5 דקות. מוסיפים את האטריות ומקפיצים כחצי דקה נוספת. מוסיפים 5 כפות מהרוטב וממשיכים להקפיץ. מפלסים מקום בצד המחבת ושוברים את הביצה לתוכה. מערבבים את הביצה עד שהיא כמעט מוכנה, ואז משלבים אותה עם יתר המרכיבים במחבת.

הגשה
מעבירים לצלחת ומקשטים בנבטים טריים, כוסברה, בוטנים גרוסים ושאטה.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםמדריך לבצל מקורמל
הבאמרק עגבניותהבא
פאד תאי אדום דרומי
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
סכין זיג זג
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות