דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

תבשיל עוף וקישואים

דף הבית » תבשיל עוף וקישואים

מצרכים:

1 ק״ג כרעיים
1/4 כפית משייה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
4 כפות שמן
7 שיני שום
6 יחידות פלפלים יבשים מתוקים
6 קישואים קטנים וקשים, חתוכים לרבעים לאורך
1 כפית סוכר
2 כוסות ציר עוף
1/4 כפית כורכום
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף רסק עגבניות
לימון כבוש
1/4 צרור כוסברה

אופן הכנה:

על נייר אפייה נשים משייה, מלח ופלפל, ונתבל את העוף היטב
נחרוך את העוף בסיר רחב למשך דקה, נוסיף שמן ונוסיף פלפל יבש. לאחר 2 דקות נוסיף קישואים ונכסה.
נוסיף שום, פפריקה, סוכר וכורכום, ונסיים עם ציר עוף וכוסברה. נביא לרתיחה, ננמיך את האש ונבשל שעה ורבע.
נוסיף רסק עגבניות לאחר חצי שעה, ולאחר רבע שעה נוסיף לימון כבוש. בתיאבון!

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםקינוח בטטה סגולה
הבאעלי גפן וצזיקי יווניהבא
תבשיל עוף וקישואים
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
סכין זיג זג
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות