בול מקסיקני

סלסה פיקו דה גאיו:

חצי בצל סגול קטן חתוך לקוביות קטנות
10 עגבניות שרי חתוכות לקוביות קטנות
2 גבעולי בצל ירוק חתוך לטבעות
חצי צ׳ילי ירוק חתוך לקוביות קטנות
5 גבעולי כוסברה קצוצים דק
כפית מלח ים אטלנטי (לפי הטעם)
מיץ מחצי לימון

להכנת הסלסה: חותכים את כל המצרכים ומתבלים.

סלסה ורדה:

חצי צרור כוסברה
חצי בצל סגול קטן
1 צ׳ילי ירוק
חצי כפית מלח ים אטלנטי
מיץ מלימון שלם
2 כפות וושסטר
1 וחצי אבוקדו

להכנת הסלסה: חותכים גס את כל המצרכים, מוסיפים את המלח והלימון והוושסטר וטוחנים הכל יחד למרקם חלק בצבע ירוק עז.

סלסה פריחולס:

כוס שעועית שחורה
חצי כפית מלח
רבע כפית כמון
2 כפות שמן זית

להכנת הסלסה: משרים את השעועית למשך לילה ומבשלים עד לריכוך. מסננים ממים, מוסיפים מלח כמון ושמן זית ומערבבים .

להרכבת הבול:

מבשלים 100 גרם חזה עוף במים למשך 20 דקות, מצננים וקורעים לשערות.
את הקינואה מבשלים לפי הוראות יצרן, מסננים ומצננים.
ומצלחתים- בסיס של קינואה, עוף, כל הסלסות ובתאבון !

 

הצגת פוסט זה באינסטגרם

 

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

בול מקסיקני
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

פוסטים נוספים