סלסה פיקו דה גאיו:
חצי בצל סגול קטן חתוך לקוביות קטנות
10 עגבניות שרי חתוכות לקוביות קטנות
2 גבעולי בצל ירוק חתוך לטבעות
חצי צ׳ילי ירוק חתוך לקוביות קטנות
5 גבעולי כוסברה קצוצים דק
כפית מלח ים אטלנטי (לפי הטעם)
מיץ מחצי לימון
להכנת הסלסה: חותכים את כל המצרכים ומתבלים.
סלסה ורדה:
חצי צרור כוסברה
חצי בצל סגול קטן
1 צ׳ילי ירוק
חצי כפית מלח ים אטלנטי
מיץ מלימון שלם
2 כפות וושסטר
1 וחצי אבוקדו
להכנת הסלסה: חותכים גס את כל המצרכים, מוסיפים את המלח והלימון והוושסטר וטוחנים הכל יחד למרקם חלק בצבע ירוק עז.
סלסה פריחולס:
כוס שעועית שחורה
חצי כפית מלח
רבע כפית כמון
2 כפות שמן זית
להכנת הסלסה: משרים את השעועית למשך לילה ומבשלים עד לריכוך. מסננים ממים, מוסיפים מלח כמון ושמן זית ומערבבים .
להרכבת הבול:
מבשלים 100 גרם חזה עוף במים למשך 20 דקות, מצננים וקורעים לשערות.
את הקינואה מבשלים לפי הוראות יצרן, מסננים ומצננים.
ומצלחתים- בסיס של קינואה, עוף, כל הסלסות ובתאבון !