בורקס ביס 

מצרכים-

1 חבילה בצק פילאס של כל חברה שאתם אוהבים – ממליצה על שחף – את הבצק יש להשאיר חצי קפוא!
150 גרם מוצרלה מגורדת
170 גרם צהובה מגורדת
250 גרם קוביית פטה מפוררת
22 גרם קורנפלור
1 ביצה
לקישוט: חצי כוס שומשום + 1 ביצה

 

אופן הכנה: 

בקערה שמים יחד את כל הגבינות, ביצה וקורנפלור ומערבבים היטב.
לוקחים את הבצק החצי קפוא, וכל פעם חותכים את הבצק פילאס לרצועות ואז ל4 קוביות, שמים מלית באמצע כל קובייה וסוגרים סגירה חלקית בין השפיצים של המשולש. כל פעם שנסיים 8 בורקסים נפתח עוד את הבצק ונחתוך- שלא יפשיר לנו יותר מידיי. מסדרים הכל בתבנית בריבועים צפופים, מברישים ביצה טרופה על כל שטח הפנים של הבורקס, שמים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו. אופים למשך 25-30 דקות עד להזהבה ובתאבון!

בורקס ביס לשבועות
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

פוסטים נוספים