דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

מגולגלות ריבה

דף הבית » מגולגלות ריבה

 מצרכים לבצק:

1 נטורינה (200 גרם)

1 כוס שמן חמניות 

1 כוס מים פושרים 

800 גרם קמח

2 שקיות אבקת אפייה

2 שקיות סוכר וניל 

קורט מלח

למלית:

ריבת תות תוצרת בית וטחונה
1 כוס אגוזי מלך קצוצים 

אופן הכנה:

מערבבים בקערה אחת את כל היבשים, ובקערה נפרדת את כל הרטובים- לאחר מכן מחברים ביניהם ולשים עד לקבלת בצק אחיד. נותנים לבצק מנוחה במקרר של כחצי שעה. 

נחלק את הבצק ל6 חלקים שווים ולאחר מכן נכדרר לכדורים. 

ניקח כל כדור, ונפתח את הבצק לעיגול תוך כדי שיטוח בין 2 ניירות אפייה לעובי חצי ס״מ.
נוסיף 2 כפות מהמלית ומשטחים היטב על כל שטח הפנים של הבצק, מעליו נפזר אגוזי מלך.
נגלגל את הבצק, גלגול דחוס ואיטי, שהמלית לא תצא והבצק לא יקרע.
בעזרת סכין זיג זג נסמן חיתוכים בעובי אצבע וחצי (או באיזה עובי שתאהבו) וחוזרים כך על כל הבצקים. 

מחממים תנור ל180 מעלות טורבו חום עליון תחתון, ומכניסים לאפייה של כ-20 דק עד שהעוגיה מקבלת גוון זהוב בהיר (ולא משחימה) אחרי שהעוגיות יצאו מהתנור, מצננים ל10 דקות ומיד לאחר מכן חותכים (אם תחכו יותר זה יישבר) שהן מתקררות לגמרי אפשר לפזר אבקת סוכר ובתאבון !! 

קודםהקודםפסטייה
הבאאורז מוקפץ תאילנדיהבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
אולי יעניין אותך המוצרים שלנו
NEW

רביעיית מיני סיניות מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

99.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין שף סטנדרטית לשימוש יום יומי

65.00 ₪

הוספה לסל
NEW

קולפן גוליאן

48.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מיני סינייה מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

25.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין גרזן דקה

135.00 ₪

הוספה לסל
סכין זיג זג
NEW

סכין זיג זג קטן

52.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מכתש ועלי ענק

150.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין לירקות קשים שפיץ

140.00 ₪

הוספה לסל
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
5 טיפים לטיול קולינרי בויאטנם
מה אפשר ללמוד בסדנאות בישול?
בילוי משפחתי בסדנת בישול
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
סדנאות בישול אסייתי
מתכונים מומלצים – למה אנשים מעדיפים לבשל לפי מתכון?
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות