למשרה הבשר-
5 שיני שום שבורות
2 עלי כפיר ליים גזורים
1 כף רוטב הוי סטיר פטריות
2 כפות סויה בהירה
1 כף שמן שומשום
לרוטב הקפצה-
8 כפות סויה בהירות
5 כפות הוי סטיר פטריות
2 כף סוכר דקלים
לווק-
1 בצל סגול קצוץ לשערות
1 צ׳ילי אדום
3 שיני שום פרוסות
2 כפות ג׳ינג׳ר פרוס דק שיערות
חצי כוס בצל ירוק
1 כוס אפונת שלג
שקית אטריות ביצים
אופן הכנה:
פורסים את הבשר דק כמו פסטרמה ושמים בקערה, מתבלת את הבשר שפרוס דק דק בכף ג׳ינג׳ר, כף שום כתוש, כף למון גראס, עלי הכפיר ליים, סויה, הוי סטיר פטריות ושמן שומשום.
נותנים לבשר לנוח שעה לפחות.
מעמידים סיר מים לטובת האטריות עד לבעבוע.
מחממים את הווק היטב ומוסיפים שמן חמניות ולאחר מכן את הבצל סגול והצ׳ילי ומטגנים ל2-3 דקות עד זהיבות.
לאחר מכן מכניסה את הבשר לווק ופותחת את הבשר שיקבל חריכה טובה.
מוסיפה את הג׳ינג׳ר והשום- וכשהם מקבלים זהיבות מפנה מקום באמצע הווק ומכניסה את הבצל ירוק ואפונת השלג.
בזמן הזה המים של האטריות ביצים הספיקו לבעבע ומכניסים את האטריות לבפנים, לפי הוראות יצרן על השקית.
שהאטריות מוכנות, מסננת ומכניסה לווק. מערבבת היטב עם הבשר והירקות ולאחר מכן מוסיפה את הרוטב הקפצה.
שמה בצלחת ומקשטת עם כוסברה
בתאבון