מצרכים למנה אישית:
שקית נודלס להכנה מהירה
4 כפות שמן חמניות
6 שיני שום כתושות
1 כף ג׳ינג׳ר כתוש
1/2 צ׳ילי חתוך לטבעות
200 גרם פטריות פורטובלו / מיקס פטריות
3 כפות קשיו
3 כפות סויה בהירה
4 כף הוי סטיר (רוטב פטריות)
1 כפית סוכר חום
1 כפית שמן שומשום
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2-3 מקלות בצל ירוק חתוך לטבעות (לקישוט)
אופן הכנה:
מלהיטה את הווק, שופכת לבפנים 2 כוסות מים עד לבעבוע וחולטת את הפטריות למשך כדקה (אם משתמשים ביותר פטריות להוסיף יותר מים) ומוציאה לקערה נפרדת
מוציאה את כל הנוזלים מהווק, מרתיחה שוב ואז מוסיפה 4 כפות שמן חמניות, ג׳ינג׳ר, צ׳ילי, שום (מטגנת למשך 10 שניות!) ומוסיפה את הפטריות החלוטות ומסוננות
אחרי חריכה קלה מזיזה את הפטריות הצידה, ומוסיפה את הנודלס שבושל לפי הוראות יצרן, סויה, הוי סטיר, שמן שומשום, סוכר חום וקשיו . מערבבת את הכל ומקפיצה למשך 2 דקות תוך ערבוב ובהקפצה האחרונה לפני שמכבה את האש מוסיפה פלפל שחור גרוס, בצל ירוק ומכבים את האש ומגישים- ובתאבון