מצרכים-
שקית אטריות אורז מושרות במים קרים למשך 4 שעות.
2 שאלוט פרוס
2 כפות שום כתוש
1 כף ג׳ינג׳ר כתוש
3 מקלות בצל ירוק
1 צ׳ילי אדום קצוץ
2 כפות בוטנים טחונים
1 כף משחת קארי אדומה
2/3 כוס חלב קוקוס
1/3 כוס ציר ירקות / מים
2 בוקצ׳וי
3 כפות סויה בהירה
2 כפות סוכר חום
2 כפות שמן חמניות
לקישוט-
4 כפות בוטנים
1/4 צרור כוסברה
אופן הכנה-
נלהיט ווק, נוסיף שמן חמניות, ונשים את השום, שאלוט, בצל ירוק וג׳ינג׳ר. לאחר מכן נוסיף את הבוקוצ׳וי. נעשה בור באמצע ונוסיף את הקארי- ומועכת את הקארי בתוך הווק. מוסיפה את הסויה, סוכר חום. אחרי קרמול קצר נוסיף את הבוטנים, מים, חלב קוקוס ואת האטריות (אפשר לשדרג עם עוף או טופו לבחירתכם !).
נעביר לצלחת– נקשט עם בוטנים וכוסברה קצוצה– ובתאבון !!