מצרכים:
לרוטב הקפצה-
רבע כוס קרמל פלפלים
50 גרם מחית צאו צאו
30 גרם סילאן
40 גרם רוטב פטריות
20 גרם סויה אינדונזית
להקפצה-
1 צ׳ילי אדום חתוך לשערות
מקל בצל ירוק
חופן נענע
1 כפית ג׳ינג׳ר קצוץ
1 נתח איירון פלאט חתוך דק דק
רבע כוס שמן חמניות
שקיות נודלס בוואקום מושרה במים חמים
להגשה-
1 מלפפון פרוס במנדולינה מסולסלת
אופן הכנה-
חותכים את הבשר לרצועות דקות כנגד כיוון הסיבים, שמים בווק רבע כןס שמן, ומבשלים צ׳ילי שום וג׳ינג׳ר, לאחר מכן מוסיפים את הבשר ומקפיצים, מוסיפים את הנודלס ובצל ירוק ומקפיצים, ולאחר מכן 2 כפות מהרוטב למוקפץ, ומקפיצים. מוסיפים את הנענע ומקפיצים.