דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

נתח קצבים וסלט משוויה

דף הבית » נתח קצבים וסלט משוויה

כשיש נתח איכותי של בשר 🥩 הכל יותר קל ומאפשר..נתח קצבים ,הוא אחד הנתחים המשובחים בטעמם וזה הנתח המועדף עלי ביותר! אפשר להחליף בסטייק פרגית או באנטריקוט/סינטה -קל!!!
המשוויה של הירקות השרופים היא השחקנית הראשית , שאחראית על ההרמוניה, היא נותנת למגש אירוח את האופי המקומי שלו, הטחינה מחברת את הביס העלים מרפרשים וכל מה שנותר לנו להנות במקסימום . משהו בלצלחת על מגש עושה את הכל למרשים יותר ומזמין לחלוק..ומה יותר כיף מלחלוק עם מי שאוהבים

מצרכים:

נתח קצבים
טחינה הר ברכה
פטרוזיליה ונענע מתובלים בשמן זית ולימון
למשוויה-

1 חציל בלאדי
1 פלפל ירוק חריף
1 בצל לבן
2 עגבניות מגי מקלפות

לתיבול המשוויה-
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח ים אטלנטי
¼ כפית פלפל
כפית שטוחה זרעי כוסברה טחונים
מיץ מ1/2 לימון

אופן הכנה:

לפני שתשאלו- השתמשתי במכשיר נינג׳ה גריל PRO MAX דגם AG653
נכניס את החציל, עגבניות מגי, בצל לבן, ופלפל חריף לנינג׳ה גריל ונרסס עם מעט תרסיס שמן. נחמם את הנינג׳ה גריל ל10 דקות על תוכנת גריל מקס בחום הכי גבוהה ונצלה את הירקות -לאחר 5 דקות נהפוך צד. לגבי החציל שימו לב – זה תלוי בגודל שלו. להשאיר בגריל עד שמוכן והעגבניה והפלפל עד שנראים לעין מוכנים.נוציא לטמפרטורת החדר את הסטייק, 
נמליח ונפלפל את הנתח ונוסיף מעל הסטייק שמן זית ונעטוף אותו היטב. 
- נחמם את הנינגה גריל לתוכנה של גריל על חום נמוך ונניח את הסטייק למשך 5-6 דקות סה״כ -לפי עובי הנתח, ובמחצית הזמן נחליף צד.
נכין את הסלט משוויה – נקצוץ את העגבנייה המקולפת, נקלף את הפלפל החריף ונקצוץ. נקצוץ את הבצל הלבן- ונערבב את אלו בקערה.
נחצה את החציל לאורכו ונרוקן את בשר החציל. נסנן את החציל מהנוזלים העודפים ונשטח אותו על חצי מהמגש. בחצי השני נשטח את המשוויה שהכנו (חריף בצל ועגבניות). נמזוג מעל טחינה. נתבל מעל הכל – מלח, פלפל, זרעי כוסברה, לימון ושמן זית. נחתוך את הנתח קצבים נגד הסיבים. נמקם במרכז המגש ומעל נמזוג את נוזלי הבשר. בצד נשים את הסלטון – בתאבון!

 

בשיתוף שריג היבואן הרשמי.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםסלרי חמוץ
הבאעוף בגזרהבא
נתח קצבים וסלט משוויה נינגה גריל ninja grill
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • [email protected]
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות