מצרכים:
דג דניס
2 תפוחי אדמה בינוניים
לטמפורה-
100 גרם קמח אורז
80 גרם מי קרח
קורט מלח ים
קורט פלפל שחור גרוס
לרוטב צורמלה –
1 כוס כוסברה מופרדת לעלים
חצי כוס עלי פטרוזיליה
3 שיני שום
חצי כפית מלח גס
1 כף גדושה פפריקה
רבע כפית שאטה יבש
חצי כפית כמון
5 כפות חומץ 5%
כפית סוכר
4 כפות שמן חמניות
להכנת הצורמלה –
קוצצים את הכוסברה, פטרוזיליה ושום ומערבבים על הקרש עם מלח עד לריכוך העלים, מוסיפים את יתר המרכיבים של הרוטב עד לשילוב טעמים- אמור להתקבל טעם של מתוק, חמוץ חריף.
חורצים את הדג וממליחים . ניתן לדג מנוחה של כ10 דקות עם המלח .
נחתוך את התפוחי אדמה עם סכין זיג זג, נערבב ונטגן את הצ׳יפס עד להזהבה
ניקח את הדג ונטבול אותו בטמפורה שהכנו, שיספוג וייכנס היטב ונטגן את הדג .