מצרכים :
500 מ״לחלב קוקוס
250 מ״ל חלב שקדים
250 מ״ל מי ברז
2 מקלות לימון גראס שבורים
110 גרם סוכר לבן
1 כפית וניל
2 כף מי זהר / ורדים
90 גרם קורנפלור
90 מים לפתיחת הקורנפלור
אופן הכנה :
שמים בסיר את המים , חלב קוקוס, חלב שקדים , סוכר, וניל ומקלות הלמון גראס , מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש בינונית טורפים היטב , בקערה נפרדת שמים קורנפלור + מים טורפים היטב ומוזגים בזרם איטי לסיר תוך כדי טריפה מתמדת . כשמבעבע 3-5 בועות טורפים מהר יותר ומכבים.
יוצקים לכוסות, או כל כלי אישי להגשה בגובה שתרצו, מצננים ומקררים לפחות ל4 שעות.
סלסה אננס:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
מביאים לרתיחה ומקררים
1 אננס בינוני חתוך לקוביות
1 מקל לימון גראס חתוך לטבעות דקות
1 כפית וניל
חופן עלי נענע קצוצה