פנקוטה למון גראס

מצרכים :

500 מ״לחלב קוקוס
250 מ״ל חלב שקדים
250 מ״ל מי ברז
2 מקלות לימון גראס שבורים
110 גרם סוכר לבן
1 כפית וניל
2 כף מי זהר / ורדים
90 גרם קורנפלור
90 מים לפתיחת הקורנפלור

אופן הכנה :

שמים בסיר את המים , חלב קוקוס, חלב שקדים , סוכר, וניל ומקלות הלמון גראס , מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש בינונית טורפים היטב , בקערה נפרדת שמים קורנפלור + מים טורפים היטב ומוזגים בזרם איטי לסיר תוך כדי טריפה מתמדת . כשמבעבע 3-5 בועות טורפים מהר יותר ומכבים.
יוצקים לכוסות, או כל כלי אישי להגשה בגובה שתרצו, מצננים ומקררים לפחות ל4 שעות.

סלסה אננס:

1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
מביאים לרתיחה ומקררים

1 אננס בינוני חתוך לקוביות
1 מקל לימון גראס חתוך לטבעות דקות
1 כפית וניל
חופן עלי נענע קצוצה

פנקוטה למון גראס
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

פוסטים נוספים