פרוזן יוגורט

מצרכים:

3 תמרי מגהול
1 וחצי מקופלת
2 כפות פקאן מסוכר
חצי כוס אוכמניות קפואות
כוס תות קפוא
200 גרם יוגורט לפרוזן

אופן הכנה :

מכניסים הכל למגימיקס וטוחנים, אפשר כמובן להוסיף עוד תוספות לפי מה שאוהבים, מעבירים את הפרוזן יוגורט לשק זילוף/ ישירות לצלחת או כלי ומצלחתים ישירות בכלי הגשה! ניתן לאכול מיידית או לשמור במקפיא ולזלול כשמתחשק – בתאבון !

פרוזן יוגורט
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

פוסטים נוספים