ביס לאורחים שלא יישכח
אפשר לשחק עם הירקות לפי מה שיש בעונה , בקיץ תירס מתוק בחורף פומלה , כרובית , דג פריך, טופו או כל מה שאוהבים ובא לכם .
העיקר שיוגש בקערת חסה פריכה עם רוטב מענג.
מתכון :
קערות חסה אייסברג גזורות במספריים.
2 כפות צנונית חתוכה לשערות
מלפפון בייבי חצוי לחצי ירח
פרחי כרובית חלוטה וצלויה
חופן עלי נענע קצוצה
חופן עלי כוסברה קצוצה
בוטנים קלויים קצוצים
חופן שומשום קלוי
לרוטב:
3 כפות סויה
3 כפות סוכר דקלים /לבן
6 כפות משחת צ׳ילי ( צ׳או צ׳או)
8 כפות מיץ ליים
1 כף שומשום קלוי
אופן הכנה :
מערבבים הכל יחד ומתבלים את הסלטון. ניתן לשמור את הרוטב במקרר למשך שבועיים .