קאב קאם 

ביס לאורחים שלא יישכח 

אפשר לשחק עם הירקות לפי מה שיש בעונה , בקיץ תירס מתוק בחורף פומלה , כרובית , דג פריך, טופו או כל מה שאוהבים ובא לכם .

העיקר שיוגש בקערת חסה פריכה עם רוטב מענג.

 

מתכון :

קערות חסה אייסברג גזורות במספריים.

2 כפות צנונית חתוכה לשערות 

מלפפון בייבי חצוי לחצי ירח 

פרחי כרובית חלוטה וצלויה

חופן עלי נענע קצוצה

חופן עלי כוסברה קצוצה 

בוטנים קלויים קצוצים

חופן שומשום קלוי

 

לרוטב:

3 כפות סויה 

3 כפות סוכר דקלים /לבן 

6 כפות משחת צ׳ילי ( צ׳או צ׳או)

8 כפות מיץ ליים 

1 כף שומשום קלוי 

אופן הכנה :

מערבבים הכל יחד ומתבלים את הסלטון. ניתן לשמור את הרוטב במקרר למשך שבועיים .

קאב קם
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

פוסטים נוספים