דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

תבשיל קארי ואונטריב עם אטריות אורז


דף הבית » תבשיל קארי ואונטריב עם אטריות אורז


מצרכים

¼ ק״ג אונטריב חתוך לקוביות של אבירם לגזיאל
3 בצלי שאלוט חתוכים לרבעים
3 שיני שום כתוש
1 כף מחית קארי ירוק
2 כף מחית קארי אדום
1 שורש כורכום מגורר
2 כף רוטב דגים
1 כפית אבקת קארי
60 גרם סוכר דקלים
2 כוס קרם קוקוס
2 כוסות מים
4 עלי כפיר ליים
2 צ׳ילי יבש חריף
3 מקלות שעועית תאילנדית
6 כפות שמן חמניות
להגשה:
100 גרם אטריות אורז דקות מבושלות לפי הוראות יצרן
2 כף רוטב דגים
חופן נבטים סיניים
חופן בזיל תאילנדי
חופן כוסברה

אופן הכנה

נשמן מעט את הבשר עם שמן חמניות, וקורט מלח – ונצרוב על המחבת עד לקבלת צבע זהוב. ונבשל בישול ארוך עם 1 כוס מים עד לריכוך. 
במקרה של סיר לחץ- נבשל בסיר למשך 50 דקות/ עד לריכוך – כשהסיר לחץ מגיע לרתיחה נוריד את האש למינימום. לאחר מכן נשחרר את הלחץ בזהירות.
בסיר לחץ בישול של שעה לקוביות אונטריב – להוציא מהנוזלים ולהוסיף לתבשיל הקארי
מחממים בווק שמן ומטגנים את בצלי השאלוט לדקה, מוסיפים את מחיות הקארי, האבקה, מחצית מסוכר דקלים והכורכום ומטגנים ל10 שניות. לאחר מכן נוסיף את השום, מים, קרם קוקוס, צ׳ילי יבש וכפיר ליים ומביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. נוסיף את הבשר והשעועית התאילנדית ונבשל הכל יחד למשך 20 דק. נכבה את האש ונוסיף את הרוטב דגים. 
נמזוג לקערה מהתבשיל, נקשט מעל עם בזיל תאילנדי, אטריות, נבטים וכוסברה – ותהנו .

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםאגרול עוף תאילנדי
הבאעוגת תמרים, טופי וקצפת קפההבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
אולי יעניין אותך המוצרים שלנו
NEW

רביעיית מיני סיניות מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

99.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין שף סטנדרטית לשימוש יום יומי

65.00 ₪

הוספה לסל
NEW

קולפן גוליאן

48.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מיני סינייה מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

25.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין גרזן דקה

135.00 ₪

הוספה לסל
סכין זיג זג
NEW

סכין זיג זג קטן

52.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מכתש ועלי ענק

150.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין לירקות קשים שפיץ

140.00 ₪

הוספה לסל
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
5 טיפים לטיול קולינרי בויאטנם
מה אפשר ללמוד בסדנאות בישול?
בילוי משפחתי בסדנת בישול
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
סדנאות בישול אסייתי
מתכונים מומלצים – למה אנשים מעדיפים לבשל לפי מתכון?
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות