דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

תפוחי אדמה לשישי

דף הבית » תפוחי אדמה לשישי

תפוח אדמה לשישי
זמן הכנה: 20 דקות
זמן בישול: שעתיים
כמות: 6-8 מנות
רמת קושי: בינוני

מצרכים
* 10 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים למקטעים של 2 ס”מ
* 6 שיני שום שבורות
* 1 פלפל שושקה טרי מתוק חתוך לרצועות דקות וארוכות
* 10 עגבניות מקולפות וחתוכות לחצאי טבעות
* 2 פלפלי צ׳ילי חריף חתוכים לרצועות דקות וארוכות
* 6 פלפלי פפריקה יבשים מתוקים
* 1 צרור כוסברה קצוץ
* 1 פחית עגבניות מוטי
* 1 כף גדושה פפריקה
* 1 כף מלח ים
* 1 כף סוכר
* 1 כוס מים רותחים
* ½ כוס שמן חמניות

אופן הכנה
בסיר עם שפע שמן מטגנים את הפלפלים – הצ׳ילי החריף, השושקה הטרי והפפריקה היבשה. מוסיפים מלח ומטגנים במשך 5 דקות עם מכסה. מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים במשך 15 דקות, על אש גבוהה עם מכסה, עד שהעגבניות נמסות. מוסיפים את עגבניות המוטי, הפפריקה, הסוכר והכוסברה, מכסים ומבשלים 15 דקות נוספות. מתקנים תיבול לפי הצורך, מוסיפים את כוס המים הרותחים ומבשלים עוד 5 דקות עד שהכל מתאחד.
מעבירים את הרוטב לתבנית או לסיר חסין חום, מסדרים את תפוחי האדמה אחד ליד השני. מכסים בנייר אפייה ולאחריו בנייר כסף. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה. לאחר מכן מסירים את הכיסויים וממשיכים לאפות על 200 מעלות למשך 30 דקות נוספות עד להזהבה.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםתבשיל כרובית בטחינה
הבאסוכריות תפוזהבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • [email protected]
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות