דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

אגרול עוף תאילנדי

דף הבית » אגרול עוף תאילנדי

מצרכים

1 חבילה דפי אגרול מרובעים
200 גרם עוף טחון
1 כוס נבטים
1 גזר מקולף בחיתוך ג׳וליאן וחתוך למקטעים של 4 ס״מ
¼ כרוב לבן קצוץ לשערות
2 גבעולי בצל ירוק חתוך למקטעים של 2 ס״מ
3 כפות סויה בהירה
1/2 כפית פלפל לבן כתוש במכתש ועלי
6 כפות שמן חמניות
להדבקת האגרול:
3 כף קמח חיטה לבן
6 כפות מים
שומשום לציפוי
רוטב לאגרול:
4 פלפל צ׳ילי תאילנדי חריף אש
8 שיני שום
¾ כוס חומץ 5%
כוס סוכר
שליש כוס מים
1 כפית מלח גס
1 כף רוטב דגים
1 כפית קורנפלור
3 כפות מים לערבוב הקורנפלור
מיץ מ1 ליים

אופן הכנה

להכנת מלית האגרול – במחבת עמוקה עם 4 כפות שמן נקפיץ את הנבטים, גזר, כרוב ובצל ירוק הכל יחד עד שהירקות נחרכים. לאחר מכן נוסיף את העוף ו2 כפות שמן נוספות, את הפלפל הלבן והסויה, חשוב לשקשק את העוף היטב באמצעות כף עץ למניעת גוש. נוציא לקירור ונצנן.
להכנת הרוטב – במגימיקס טוחנים את השום ומוציאים, טוחנים את הצילי ומוציאים. במחבת נחמם חומץ וסוכר, לאחר מכן נוסיף את השום והצילי ונערבב עד להמסת הסוכר. נוסיף רוטב דגים ומלח גס ונמשיך לבשל. בקערה נפרדת נערבב קורנפלור ומים, ואת התכולה נחבר למחבת החמה. ברגע שיש הסמכה קלה מכבים את האש, מוסיפים מיץ ליים וטורפים היטב.
להכנת הדבק – מערבבים בקערה נפרדת קמח ומים, טורפים היטב עד לקבלת מרקם דביק.
להרכבת האגרול- מניחים את העלה אגרול, ובתוכו שמים את המלית, מגלגלים וסוגרים – לא לשכוח להוסיף את הדבק שהכנו מקודם. 
ברגע שהאגרול מגולגל, לוקחים את 2 צדדי האגרול וטובלים היטב בבלילת הדבק- ומשם בשומשום.
לאחר גלגול האגרולים– נשלח אותם למקפיא לחצי שעה- ולאחר מכן נטגן בשמן בגובה 2 ס״מ עד להזהבה מלאה.
נגיש על צלחת יחד עם הרוטב שהכנו – ובתאבון !

 

 

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםמטבוחה דובדבנים צלויים בטאבון עם גבינת חלומי ועלי זעתר
הבאתבשיל קארי ואונטריב עם אטריות אורז
הבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
סכין זיג זג
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות