דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
1,416.00 ₪ 15 עגלת קניות

אורז מוקפץ תאילנדי

דף הבית » אורז מוקפץ תאילנדי

מצרכים:

1.5 כוס אורז יסמין אלדנטה
1 שאלוט קטן פרוס לחצאי ירח
1 ביצה גודל L
4 כפות שמן חמניות
2 שיני שום שבורות וקצוצות
2 מקלות בצל ירוק חתוך למקטעים של 1 ס״מ
1 עגבניית מגי חתוכה גס
2 כפות רוטב דגים טבעוני
1/2 כפית פלפל לבן טחון
1 כפית שטוחה סוכר דקלים
1 כף סויה מגי
¼ צרור כוסברה חתוכה גס
להגשה:
1 ליים חצוי
1 מלפפון קלוף בקולפן ג׳וליאן, וחתוך למקטעים אלכסוניים עבים
קורט שאטה

אופן הכנה:

על ווק לוהט נשים שמן, שאלוט- נקפיץ לחצי דקה ונוסיף שום ואת הביצה, נערבב היטב קבלת חביתה מקושקשת. נוסיף את הבצל ירוק, ונקפיץ עד חריכה. נוסיף את האורז המבושל ונערבב באמצעות כף תואמת לווק. נוודא שהאורז משוטח על כל שטח הפנים של הווק כדי שיקבל חריכה חזקה, עם טעם מעושן. לאחר מכן נוסיף את הסויה, סוכר, רוטב דגים ופלפל לבן. נערבב היטב כך שהרוטב יעטוף את האורז. לבסוף נוסיף עגבניות וחצי מכמות הכוסברה לעוד דקה ונכבה.
ניצוק לקערה את האורז, נדחוס ונהפוך לצלחת- נגיש עם פרוסות מלפפון, יתר הכוסברה, שאטה ופרוסת ליים- ותהנו! בול כמו בתאילנד (:

קודםהקודםמגולגלות ריבה
הבאתה תאילנדי קרהבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
אולי יעניין אותך המוצרים שלנו
NEW

רביעיית מיני סיניות מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

99.00 ₪

הוספה לסל
NEW

קולפן גוליאן

48.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין שף סטנדרטית לשימוש יום יומי

65.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מיני סינייה מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

25.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין גרזן דקה

135.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מגש סינייה אלומיניום קוטר 37 (מיוצר בעבודת יד בישראל)

155.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מכתש ועלי ענק

150.00 ₪

הוספה לסל
סכין זיג זג
NEW

סכין זיג זג קטן

52.00 ₪

הוספה לסל
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
5 טיפים לטיול קולינרי בויאטנם
מה אפשר ללמוד בסדנאות בישול?
בילוי משפחתי בסדנת בישול
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
סדנאות בישול אסייתי
מתכונים מומלצים – למה אנשים מעדיפים לבשל לפי מתכון?
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות