דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

דג צלוי בטאבון

דף הבית » דג צלוי בטאבון

אני גרה בדירה תל אביבית ותמיד חלמתי שיהיה לי טאבון במרפסת, חלומות נועדו להתגשם ויש לי טאבון … יש משהו בבישול בטאבון שמקליל את כל האווירה , משגרים לשם משהו והוא כבר יודע לעשות את הקסם, לייצר לחות , התקרמלות ופריכות כמו שרק טאבון בטמפרטורה גבוהה יכול לעשות .. עכשיו שגשם בחוץ העלים הטריים למאכל הם חגיגה והדגה המקומית מופלאה , כל אלה סיבה טובה למנה קלילה ומנחמת של 10 דק הכנה בלבד !
תודה על הטל והמטר .. חורף ❄️ אני אוהבת אותך .

לפני שתשאלו השתמשתי בטאבון חוץ המעולה של נינגה מספר דגם OO103 🙂

מצרכים:

עלי לשון הפר / תרד / מנגולד (לפי העונה) – כמות עלים שיכסו לכם את התבנית שתבחרו
6 עגבניות מגי חתוכות לפרוסות דקיקות קרפצ׳יו
2 נתחי פילה לברק
חצי צילי ירוק פרוס לטבעות
6 כפות שמן זית
1 כף מלח ים אטלנטי
כף גדושה חמאה צהובה
מיץ מחצי לימון
4 עלי מרווה
אם יש – כמה עלי זעתר טריים

אופן הכנה:

נפרוס בתחתית המגש עלי לשון הפר ונפזר מעט מעל שמן זית ומלח. מעל זה נפזר פרוסות עגבניה, מעל העגבניות נפזר מלח ונניח את פילה הלברק. 
נתכנן את הטאבון – ונשתמש בתוכנת ״צלייה גורמה״ -נגדיר את stage 1 על חום 320 מעלות, למשך 5 דקות. ואת stage 2 על חום 280 מעלות למשך 5 דקות נוספות. 
לאחר מכן פשוט נכניס את הדג לטאבון וניתן לנינגה לבצע את עבודתו ולקרמל את הדג. 
ברגע שהדג יוצא נסחט מעליו מיץ מחצי לימון טרי. בתאבון !

 

בשיתוף שריג היבואן הרשמי

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםמרק עוף צח
הבאבננה טפיוקה פודינגהבא
דג בטאבון נינג׳ה
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
סכין זיג זג
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות