דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

כפיתות טוניסאיות

דף הבית » כפיתות טוניסאיות

מצרכים:

2 צרורות פטרוזיליה, קצוצה עם הגבעול
2 צרורות כוסברה, קצוצה עם הגבעול
1 צרור שמיר, קצוץ
7 ענפי סלרי אמריקאי עדינים, קצוצים
1 צרור בצל ירוק, קצוץ
2 בצלים בינוניים, מגוררים בפומפייה
2 תפוחי אדמה, ( לא מבושלים) קלופים ומגוררים בפומפייה
4 ביצים, מופרדות לחלבון וחלמון
4 כפות סולת
4 פרוסות לחם אחיד (רק הלבן בלי הקשה), מושרות במים וסחוטות
1.5 כפות פפריקה
1 כף שטוחה כורכום
8 כפות קמח מצה
1 כף שטוחה פלפל שחור
1 כף מלח דק
1/2 כף ראס אל חנות
1/2 כפית קינמון
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

קוצצים את כל העלים ומשרים עם 2 כפות מלח ומים עד לכיסוי העלים בקערה. אחרי 10 דקות מסננים את הנוזלים, סוחטים היטב את העלים ומחזירים לקערה.
מוסיפים את הבצל המגורר ותפוחי האדמה.
משרים את הלבן של הלחם למספר דקות עד שהוא ספוג היטב. סוחטים היטב ומוסיפים לתערובת בקערה.
מוסיפים את החלמון, התבלינים והסולת (פרט לקינמון) ולשים היטב את התערובת עד לקבלת עיסה נוחה לקציצה. אם התערובת רטובה מדי, מוסיפים עוד קצת סולת.
בקערה קטנה שמים את החלבון וחצי כפית קינמון ומקציפים היטב עם מטרפה.
לוקחים מהעיסה של הירוקים ויוצרים קציצה (הקציצות לא חייבות להיות אחידות בגודלן).
שמים בסיר רחב שמן לטיגון על להבה בינונית, טובלים כל קציצה בתערובת החלבון והקינמון ומטגנים דקה וחצי כל צד. בתיאבון!

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםגלידת פרוזן יוגורט
הבאסלט פירות מרשמלו קיציהבא
כפיתות טוניסאיות
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
סכין זיג זג
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות