דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

מגולגלות פיסטוק 

דף הבית » מגולגלות פיסטוק 

מצרכים :

בצק פילו מופשר
100 גרם שקד טחון
100 גרם פיסטוק
200 גרם סוכר
1 ביצה שלמה L
1 חלמון
100 גרם חמאה מומסת 

לסירופ:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים 

אופן הכנה : 

שמים את השקדים , פיסוק, ביצה , חלמון וסוכר במעבד מזון וטוחנים עד קבלת משחה קרמית .
מניחים דף פילו על משטח , ממיסים את החמאה ומברישים בין כל דף , סה״כ 3 דפים מוברשים בחמאה , מהודקים היטב,והדף הרביעי בלי חמאה , מורחים את המלית בנדיבות על הדף ה4 ומגלגלים כמו סושי.
מברישים את הרול בחמאה בנדיבות , חותכים לטבעות בעובי 1 וחצי ס״מ , מניחים במגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 190 ואופים בין 15-20 דק .
במקביל מכינים סירופ
ומברישים מיד שהעוגיות זהובות בצאתם מהתנור.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםבורקס ביס 
הבאשיפודי שינגאןהבא
מגולגלות פיסטוק
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
סכין זיג זג
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות