דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
292.00 ₪ 4 עגלת קניות

מחאמר

דף הבית » מחאמר

מצרכים-

12 ביצים חיות גודל לארג׳
1 ביצה קשה
7 תפוחי אדמה גדולים מזן אליאנס (דוד משה) מבושל עד ריכוך
¼ צרור פטרוזיליה קצוצה
2 גזרים מבושלים עד ריכוך
כף מלח ים
כפית פלפל שחור
כפית כורכום
מיץ מ ½ לימון
3 כפות שמן חמניות
1 כפית מלח גס

אופן הכנה-

בקערה נגרד בפומפייה את התפוחי אדמה, גזר, ביצה קשה. נוסיף את התבלינים- מלח פלפל כורכום, ונסחט חצי לימון לבפנים.
בעקרה נפרדת נשבור את 12 הביצים, ונטרוף היטב במטרפה. נוסיף את הביצים הטרופות לקערה עם שאר החומרים ונערבב היטב. ונוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה.
ניקח סיר (שמתאים גם לתנור), נחמם על אש גבוהה ונוסיף את השמן ונפזר על השמן מלח גס, וכשהשמן חם נוסיף את המחאמר שלנו. נבשל על להבה בינונית כרבע שעה, עד שרואי שהמסה התנתקה מהדפנות (כמו שקורה בחביתה). לאחר מכן נכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ונאפה בין 35-30 דקות. 
נוציא, ונהפוך למגש. מומלץ להגיש עם מטבוחה. בתאבון !

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםמרק טום יאם
הבאנאמס ויאטנמיהבא
מחאמר
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
אולי יעניין אותך המוצרים שלנו
NEW

רביעיית מיני סיניות מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

99.00 ₪

הוספה לסל
NEW

קולפן גוליאן

48.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין שף סטנדרטית לשימוש יום יומי

65.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מיני סינייה מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

25.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין גרזן דקה

135.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מגש סינייה אלומיניום קוטר 37 (מיוצר בעבודת יד בישראל)

155.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מכתש ועלי ענק

150.00 ₪

הוספה לסל
סכין זיג זג
NEW

סכין זיג זג קטן

52.00 ₪

הוספה לסל
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
5 טיפים לטיול קולינרי בויאטנם
מה אפשר ללמוד בסדנאות בישול?
בילוי משפחתי בסדנת בישול
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
סדנאות בישול אסייתי
מתכונים מומלצים – למה אנשים מעדיפים לבשל לפי מתכון?
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות