דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
489.00 ₪ 7 עגלת קניות

מרק טום יאם

דף הבית » מרק טום יאם

מצרכים:

1 בוק צ׳וי חתוך ל6
150 גרם פטריות
שימאג׳י לבנות + מלך היער חתוכות גס
100 גרם עלי וגבעולי סלרי
צעירים חתוכים גס
1 צ׳ילי אדום חריף חתוך גס
30 גרם גבעולי כוסברה כתושים
4 עלי כפיר טרי/ קפוא / יבש
100 גרם עגבניה חתוכה גס
20 גרם שורש גלאנגל קפוא / ג׳ינג׳ר
40 גרם למון גראס טרי כתוש
20 גרם צ׳ילי אדום חריף
1 בצל לבן בינוני חתוך לקוביות גסות
40 גרם מחית צ׳או צ׳או( צ׳ילי)
40 גרם מחית טום יאם (כשרה)
25 גרם פיש סוס ( רוטב דגים)
1 כף סוכר דקלים
60 גרם קרם קוקוס 22%
2 ליטר ציר עוף מכנפיים
חופן נבטים סיניים להגשה
20 גרם עלי כוסברה לקישוט בהגשת המרק

אופן הכנה:

שמים בסיר את הציר עוף או ציר ירקות מחממים ומביאים לרתיחה רק כשמתחילות בועות –
שמים את הצ׳ילי, בצל, למון גראס כתוש,גבעולי כוסברה כתושים, כפיר ליים סלרי ועגבניה. מבשלים עד רתיחה
ומוסיפים מחית צ׳או צ׳או ומחית טום יאם , רוטב דגים, סוכר דקלים .
מערבבים
מוסיפים את הפטריות והבוק צו׳י ל2 דק בישול בלבד , בודקים טעם
מוסיפים את חלב הקוקוס ומיד מכבים .
מגישים עם עלי כוסברה ונבטים אם אוהבים .

דגשים :
את המרק מכינים במקום ואוכלים
לא מומלץ לשמור או לחמם שוב ושוב , יש כלים ארומטיים שמפרישים טעמים חזקים ומרים במפגש עם טמפרטורה גבוה . לכן אין להכין את המרק מבעוד מועד אלא להכין ולאכול מיידית.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםבצק פטנט לקובה בשר מפורק
הבאמחאמרהבא
טום יאם
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
אולי יעניין אותך המוצרים שלנו
NEW

רביעיית מיני סיניות מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

99.00 ₪

הוספה לסל
NEW

קולפן גוליאן

48.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין שף סטנדרטית לשימוש יום יומי

65.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מיני סינייה מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

25.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין גרזן דקה

135.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מגש סינייה אלומיניום קוטר 37 (מיוצר בעבודת יד בישראל)

155.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מכתש ועלי ענק

150.00 ₪

הוספה לסל
סכין זיג זג
NEW

סכין זיג זג קטן

52.00 ₪

הוספה לסל
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
5 טיפים לטיול קולינרי בויאטנם
מה אפשר ללמוד בסדנאות בישול?
בילוי משפחתי בסדנת בישול
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
סדנאות בישול אסייתי
מתכונים מומלצים – למה אנשים מעדיפים לבשל לפי מתכון?
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות