דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

ניוקי עננים ברוטב עגבניות שרי ומוצרלה בייבי

דף הבית » ניוקי עננים ברוטב עגבניות שרי ומוצרלה בייבי

מצרכים

1.3 ק”ג תפוחי אדמה מסוג ראטה / אליאנס / דזירה (לפני אפייה)
400 גרם קמח לפסטה
4 חלמונים (מביצי M)
1 כף מלח דק
50 גרם גבינת גרנה פדנו של גד
לרוטב:

120 מ”ל שמן זית
1 כף חמאה איטלקית מלוחה של גד
4 שיני שום ישראלי שבורות
1 ק”ג עגבניות שרי תמר חצויות
קורט שאטה לחובבי חריף
1 כפית סוכר (לפי הצורך, בהתאם למתיקות העגבניות)
מלח ים לפי טעם
פלפל שחור גרוס לפי טעם
חופן עלי בזיליקום
כדורוני מוצרלה בייבי של גד
תוספת גרנה פדנו של גד

אופן הכנה

נאפה את תפוחי האדמה בתנור על חום גבוהה עד לריכוך מלא. כשהם עדיין חמים, נקלף ונמעך לרסק חלק באמצעות טוחן פירה. נוסיף לקערה את שאר מצרכי הניוקי ונערבב עד קבלת בצק רך ואחיד. ניצור ממנו גליל ונחלק ל-4 חלקים. בכל חלק נשלב חופן גרנה פדנו, נרדד לגליל בעובי אצבע ונחתוך בעזרת קלף חד לניוקי. נפזר מעט קמח על מגש ונניח עליו את הניוקי.
נחמם שמן זית במחבת רחבה, נוסיף חמאה, שום שבור ונטגן כ-30 שניות. נוסיף את העגבניות החצויות, שאטה, מלח, פלפל, נכסה ונבשל 20 דקות עד שהן מתרככות. אם צריך, נוסיף סוכר לאיזון החמיצות.
בסיר נפרד, נרתיח מים עם חופן מלח, נוסיף את הניוקי בשלבים (לא בבת אחת). וכשהם צפים, אחרי 3–5 דקות, נעביר ישר למחבת עם הרוטב. נוסיף עלי בזיליקום, את המוצרלה בייבי, נכסה לדקה, ונעביר לצלחות. נגרר מעל גרנה פדנו לפי הטעם.
בתאבון!

שיתוף במימון מחלבות גד @gaddairy

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםסינייה נקניקיות מרגז במטבוחה חריפה אש
הבאממרח סקורדליה יווניהבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
סכין זיג זג
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות