דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

שורבה

דף הבית » שורבה

מצרכים-

1 צ׳ילי טרי חריף פרוס לטבעות
6 כפות שמן חמניות
5 שיני שום כתושות
1 כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן
4 כפות גדושות רסק עגבניות
5 כוסות מים רותחים
300 מ״ל נוזל מוטי (עגבניות טחונות)
1 ו-1/2 כפות מלח ים
¼ כפית שאטה יבשה
חבילת פסטה
להגשה- מיץ מ-2 לימונים

אופן הכנה: 


בסיר נטגן שום וצילי טרי למשך כדקה בשפע של שמן (6 כפות) לאחר מכן נוסיף את התבלינים- מלח פפריקה, שאטה ונטגן למשך 30 שניות לפתיחת הטעמים. נוסיף את הרסק עגבניות ונערבב למשך דקה על להבה גדולה. נוסיף את הסוכר, נוזל העגבניות ונכסה למשך דקה עד שהכל מבעבע ונוזל העגבניות הוציא את החמיצות. נוסיף את המים ואת הפסטה ונבשל על אש בינונית עם מכסה על פי הוראות יצרן. לבסוף נכבה את האש, נשאיר את הסיר סגור עם מכסה להמשך פעולת בישול למשך 5 דקות. ולאחר 5 דקות נוסיף את מיץ הלימון.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Liran Rozen | לירן רוזן‎‏ (@‏‎liranrozenn‎‏)‎‏

קודםהקודםציר עוף
הבאקובה סלקהבא
שורבה
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
סכין זיג זג
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות