דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

תבשיל ראש (לחי) עגל – שנהיה לראש ולא לזנב

דף הבית » תבשיל ראש (לחי) עגל – שנהיה לראש ולא לזנב

מצרכים:

לבישול הבשר:

1 ק״ג לחי עגל פרימיום של אבירם לגזיאל
3 עלי דפנה
5 גרגירי פלפל אנגלי
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס

לתבשיל:

5 יחידות פלפל יבש מתוק
2 יחידות פלפל חריף אדום טרי חצוי לאורך
8 שיני שום
1/4 כוס שמן חמניות
1/4 כפית משייה
1 כף גדושה פפריקה
2 כוסות חומוס גדול )שהושרה ובושל מראש עד לריכוך(
1 כפית כמון

אופן הכנה:

נחתוך את בשר הראש לקוביות גדולות, נזלף מעט שמן חמניות, נמליח מעט )מכיוון שבשר הראש מלוח מאד( וקצת
פלפל. נצרוב היטב מכל הצדדים, ונעביר לסיר לחץ יחד עם העלי דפנה ופלפל אנגלי, נוסיף מים עד גובה כיסוי הבשר,
נסגור את סיר הלחץ, נביא לרתיחה, ננמיך ונבשל בסיר לחץ למשך כשעה או עד לריכוך.
בסיר סוטאז רחב נשים את השמן חמניות, ונוסיף את הפלפל חריף, פלפל יבש ושום- ונפתח הכל יחד למשך כחצי דקה.
נוסיף את הפפריקה והמשייה ואחריו את החומוס. נוסיף את הבשר מהסיר לחץ יחד עם כל נוזלי הבישול- נביא לרתיחה,
ולאחר מכן ננמיך את האש ונבשל למשך 45 דקות, לאחר מכן נוסיף את הכמון ונבשל למשך 6 דקות אחרונות.
אם יצא והרגשתם שהבשר מומלח יתר על המידה- אפשר להוסיף כפית של סוכר חום- ותהנו! בתאבון!!

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםספינג׳ חגיגי בסירופ רימונים ורדים, פיסטוק וגלידת וניל
הבאתבשיל ירקות ברכות החג של אמאהבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
מוצרים המופיעים במתכון זה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות