דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
0.00 ₪ 0 עגלת קניות

אוזני המן

דף הבית » אוזני המן

אמא שלי באמת עושה את האוזני המן הכי טובים בעולם כולו, אני ואחיותי היינו מתכנסות כשבוע לפני פורים להכנת העוגיות עבור משלוחי המנות שאמא היתה מחלקת לשכנים ולחברים הקרובים, כולם חיכו בשקיקה למשלוחים של משפחת זוהר שהיו מלאים באהבה ועבודת יד של כמה דורות , תהנו 🩷

אוזני המן
מידע כללי
זמן הכנה:30 דקות
זמן אפייה:15 דקות
כמות:כ-50 יחידות
רמת קושי:בינונית

מצרכים לבצק :
– 1 ק”ג קמח מנופה
– 2 יחידות נטורינה רכה
– 1 כוס שמן חמניות
– 1 כוס מים
– 2 שקיות אבקת אפייה
– 4 שקיות סוכר וניל
– 2 כפות סוכר
– ½ כפית מלח

אופן הכנת הבצק :
מערבבים את כל המצרכים יחד, למעט הקמח. מוסיפים את הקמח בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

מצרכים למלית פרג
– 250 מ”ל חלב אורז
– 250 גרם סוכר
– 250 גרם פרג טחון
– 1 כפית מחית וניל
– 100 גרם נטורינה
– 100 גרם אבקת שקדים

אופן הכנת מלית הפרג
מערבבים את כל המצרכים (למעט אבקת השקדים) ומבשלים בסיר עד שהתערובת מסמיכה ומתחילה לבעבע. מסירים מהאש, מוסיפים את אבקת השקדים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. מצננים.

מצרכים למלית תמרים
– 1 בלוק תמרים בוואקום
– 1½ כפיות קינמון
– 200 גרם אגוזי מלך

אופן הכנת מלית התמרים
מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת מלית אחידה.

הרכבת אוזני ההמן
יוצרים כדורים קטנים מהמליות. מרדדים את הבצק על נייר אפייה או סיליקון וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס”מ. מניחים במרכז כל עיגול כדור מלית וסוגרים לצורת משולש.

אפייה
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים במשך 15 דקות עד להשחמה בהירה-זהובה.

הגשה
מצננים את האוזני המן ומפזרים מעל אבקת סוכר.

 

הצגת פוסט זה באינסטגרם

 

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎נופר זוהר | סדנאות בישול אסיאתיות‎‏ (@‏‎nofar_zohar‎‏)‎‏

קודםהקודםארטישוק בויניגרט לימוני
הבאמשקה מאצ׳ה לוונדרהבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
פוסטים נוספים
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
למה אפשר לצפות בסדנא לבישול?
סדנת בישול עם שף מוכר
מה עושה יועץ קולינרי?
סדנאות בישול במרכז
סדנת בישול ללא גלוטן
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • [email protected]
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • כל הזכויות שמורות