מצרכים למחית הקאו סוי שתכינו לבד :
30 גרם ג׳ינג׳ר כתוש
15 גרם שום כתוש
35 גרם סוכר דקלים
25 גרם שורש גלאנגל קפוא
3 עלי כפיר ליים
1 שורש לימון גראס כתוש
8 גרם זרעי כמון כתוש
10 פלפל יבש מתוק מושרה במים רותחים לחצי שעה ללא גרעינים ( כתוש)
5 פלפל יבש חריף מושרה במים רותחים לחצי שעה (כתוש)
15 גרם שורש כורכום טרי כתוש
80 גרם משחת קארי צהוב שתיכנס למשחת הקאו סוי
מצרכים לתבשיל בסיר :
1/4 כוס שמן חמניות
1 בצל לבן בינוני חתוך לקוביות
10 גרם תבלין קארי מאדרס
15 גרם רוטב דגים
50 גרם סויה בהירה
2 כוס מים רותחים
400 גרם חלב קוקוס 22%
100 גרם קוביות פרגית
אופן הכנת מחית קאו -סוי
שמים במכתש ועלי בהדרגה דבר אחר דבר – כמון, שום, מלח ים, גלאנגל, ג׳ינג׳ר,שורש כורכום,עלי כפיר ליים,סוכר דקלים קצוץ, פלפלים חריפים ומתוקים שהושרו במים חמים ( ללא המים) .
כותשים הכל למחית אחידה ודביקה, מוסיפים את מחית הקארי הצהובה ומערבבים את המחיות.
אופן הכנת התבשיל בסיר :
מטגנים קוביות בצל לבן עד קבלת צבע זהוב
מוסיפים את מחית הקארי צהובה ומחית הקאו סוי שערבבנו יחד, מטגנים אותה בשמן למשך -2 דקות בהשגחה תוך ערבוב בלקקן, על להבה בינונית , מוסיפים את תבלין הקארי היבש ומערבבים היטב למשך מספר שניות .
מוסיפים את המים הרותחים ואת חלב הקוקוס מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מוסיפים את הפרגית ומבשלים לעוד רבע שעה , בסיום הבישול מוסיפים סויה ורוטב דגים ומכבים את האש.
* מבשלים אטריות ביצים במים רותחים לפי הוראות יצרן .
* מטגנים אטריות ביצים בסיר שמן עמוק עד שהן קריספיות בצבע זהוב.
לצילחות:
2 בצלי שאלוט פרוסים לשערות חצי ירח
חופן כוסברה טרייה
וחצי ליים לסחיטה
אטריות מבושלות בתוך הקערה
אטריות פריכות מטוגנות מעל הכל .