דלג לתוכן
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • המכולת
  • שובר מתנה
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
Facebook Instagram Youtube
587.00 ₪ 5 עגלת קניות

פסטייה

דף הבית » פסטייה

מצרכים:

1 ק״ג כרעיים של לולו
1 בצל גדול חתוך לחצאי ירח
1 כוס מים
2 מקלות קינמון
½ חופן פרי יבש מה שאוהבים- ונחתוך לרצועות (אני בחרתי מישמיש)
½ כפית מלח ים
½ כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות סילאן
קורט קינמון
קורט משייה
שמן זית
אבקת סוכר
1 חבילה דפי פילו

אופן הכנה:

במחבת סוטאז רחבה נצלה את הכרעיים עם מלח ופלפל, נצלה היטב מכל הצדדים. לאחר מכן נוסיף את הבצל, יחד עם המישמיש וקינמון (או פרי יבש אחר מה שאוהבים), נוסיף 1 כוס מים ונכסה- נבשל למשך שעה על אש נמוכה, לאחר הבישול נוציא את העוף מהסיר, נוציא את הבצל והמישמישים, נסנן מנוזלי הבישול ונפרק אותו מהעצמות. ונערבב את העוף המפורק עם הבצל והמישמיש, נתבל במלח, פלפל, משייה, סילאן וקינמון. ונצנן.
ניקח דף פילו (וכל הזמן לכסות את שאר החבילה שלא תתייבש) ונניח על משטח עבודה יבש. נבריש בעדינות את הדף עם שמן זית, ומעליו נשים דף נוסף ונבריש גם אותו בשמן זית. בעזרת רולר של פיצות נחתוך את עלי הפילו ל3 חלקים שווים (לאורך!), נסדר על הצלע השמאלית התחתונה של הדף 2 כפות מלית (בצורת משולש כמה שניתן), ונגלגל למשולשים ע״י קיפולים למעלה, נעביר לתבנית תנור, ונבריש מעל מעט שמן זית. נאפה בתנור על 220 מעלות, למשך 15 דקות. נוציא, ונפזר מעל אבקת סוכר, וקינמון. ותהנו ! בתאבון !!
# ניתן למלא את הפסטייה יום מראש, ולהכניס לתנור לפני ארוחת החג 🙂

קודםהקודםסלט ביצים
הבאמגולגלות ריבההבא
תמונה של נופר זוהר

נופר זוהר

שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית,
מבשלת באופן מקצועי 17 שנים.
אני רוצה להכיר לכם עולם של טעמים,
ריחות, וזכרונות מיוחדים פרטיים שלי.

Facebook Instagram Youtube Phone Envelope
אולי יעניין אותך המוצרים שלנו
NEW

רביעיית מיני סיניות מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

99.00 ₪

הוספה לסל
NEW

קולפן גוליאן

48.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין שף סטנדרטית לשימוש יום יומי

65.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מיני סינייה מעוטרת (מיוצר בעבודת יד בישראל)

25.00 ₪

הוספה לסל
NEW

סכין גרזן דקה

135.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מגש סינייה אלומיניום קוטר 37 (מיוצר בעבודת יד בישראל)

155.00 ₪

הוספה לסל
NEW

מכתש ועלי ענק

150.00 ₪

הוספה לסל
סכין זיג זג
NEW

סכין זיג זג קטן

52.00 ₪

הוספה לסל
לכל המוצרים
פוסטים נוספים
5 טיפים לטיול קולינרי בויאטנם
מה אפשר ללמוד בסדנאות בישול?
בילוי משפחתי בסדנת בישול
הערך של מתכונים של שפים מקצועיים
סדנאות בישול אסייתי
מתכונים מומלצים – למה אנשים מעדיפים לבשל לפי מתכון?
ניווט מהיר
יצירת קשר
מלאו פרטים ואחזור אליכם
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • דף הבית
  • אודות
  • המכולת
  • סדנאות בישול
  • ייעוץ קולינרי
  • מתכונים
  • כתבות
  • צור קשר
  • מפת אתר
  • 053-3466653
  • Infonofarzohar@gmail.com
Facebook Instagram Youtube Whatsapp

ברוכים הבאים למסע הקולינרי המופלא שלי!
שמי נופר זוהר, שפית ויועצת קולינרית, מבשלת באופן מקצועי 17 שנים. הבישול הוא לא רק מקצוע עבורי, אלא גם דרך חיים. הוא משלב בתוכו ערבוב של טעמים, ריחות, וסיפורים, לעיתים אני מרגישה שהמטבח בחר בי. המטבח שלי הוא עולם חדש, שבו כל החושים מתעוררים וכל הזיכרונות מתחדשים. אני מזמינה אתכם לטעום, להרגיש בבית, ולהצטרף אלי במסע הקולינרי המדהים הזה.

  • תקנון אתר - רכישה בחנות
  • תקנון סדנאות, נהלים וביטולים
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • כל הזכויות שמורות